Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en discounter ALDI) zijn belangrijke trekkers van het winkelcentrum. Tussen de beide supermarkten komt een zogeheten vers-straatje met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer.

Om er een aantrekkelijk en volwaardig winkelcentrum van te maken, is ook plaats voor enkele landelijke filiaalbedrijven Aan het centrale stadsplein komt gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Ook voor maatschappelijke en paramedische zorgvoorzieningen wordt een goede plek ingeruimd.

Energieneutraal en duurzaam

Hart van de Waalsprong is een energieneutraal winkelcentrum wat inhoudt dat de energie die nodig is voor het centrum, zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam wordt opgewekt. Naast het toepassen van zonnepanelen op de daken, wordt gebruik gemaakt van het warmtenet van Vattenfall. In de winkels wordt de restwarmte van de koelsystemen actief gebruikt voor de verwarming van de winkel. Om het energiegebruik te beperken wordt in de winkels onder andere led-verlichting met tijd- en schemerschakelaars toegepast.

Als een vogel boven het plan vliegen?

Kijk dan hier voor een 360 graden overzicht en ontdek meer van Hart van de Waalsprong.

Interesse om te gaan ondernemen in Hart van de Waalsprong?

Neem contact met ons op en mail naar info@hartvandewaalsprong.nl