14 oktober 2021
Geplaatst door Maartje

Samen met wethouder Noël Vergunst vierden alle kopers van blok Alver en Crevas de start bouw van de eengezinswoningen in Hart van de Waalsprong. Janssen de Jong Bouw en de wethouder legden een eerste vloerplaat in blok Crevas. De toekomstige bewoners hebben allemaal een toekomstwens achter kunnen laten in een tijdcapsule die in beide plandelen is begraven. Voor de kopers was het tegelijk een bijzonder moment omdat zij even een kijkje konden nemen bij hun huis in aanbouw. Daar of bij de goedverzorgde naborrel hebben ze tevens kennis kunnen maken met hun nieuwe buren. De verwachting is dat zij eind volgend jaar in Hart van de Waalsprong kunnen gaan wonen.

Wil je de bouw van Hart van de Waalsprong ook volgen? Download dan de BouwApp, vink het project aan wat je wil volgen en we houden je op de hoogte van hoogtepunten en ontwikkelingen op de bouwplaats. 

Hart van de Waalsprong omvat in totaal zes hectare en biedt ruimte aan 11.900 m² aan centrumfuncties en 500 woningen. Met de bouw van de deelplannen Alver en Crevas zijn nu alle drie de deelplannen aan de Graaf Alardsingel daadwerkelijk in uitvoering, in totaal 155 woningen, in diverse types en prijsklassen: van sociale huur, huur en koop. Alkin Kemperman, directeur Janssen de Jong Bouw Oost: “Voor ons is dit een bijzonder project omdat we hier qua vakmanschap echt kunnen uitblinken.” Thijs Huis in het Veld, Projectdirecteur Hart van de Waalsprong, vertelt zichtbaar trots: “We maken hier een mooie start van een zeer duurzame en gezonde stadswijk.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632