14 september 2021
Geplaatst door Maartje

Hart van de Waalsprong is het wijkwinkelcentrum voor alle inwoners in Nijmegen-Noord en uit de directe omgeving. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en discounter ALDI) zijn belangrijke trekkers van het winkelcentrum. Tussen de beide supermarkten komt een zogeheten versstraat met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer.

Om er een aantrekkelijk en volwaardig winkelcentrum van te maken, is ook plaats voor het landelijke filiaalbedrijf. Aan het centrale stadsplein komt gezellige horeca met een echte Nijmeegse sfeer. Ook zijn er units voor maatschappelijke en paramedische zorgvoorzieningen beschikbaar. Net naast Hart van de Waalsprong komt een multifunctioneel complex waarin sport en gezondheid centraal staan en een basisschool.

In de nieuwe brochure staan alle ins en outs beschreven over het winkelcentrum. Via deze digitale brochure kunnen ondernemers ook hun interesse kenbaar maken voor bepaalde bedrijfs- of winkelunit die te huur is. Het winkelcentrum zal in delen/fases worden verhuurd. Het verhuurteam porbeert namelijk clusters van ondernemers en partijen te maken die bij elkaar passen en elkaar aanvullen. 

Op basis van alle reacties, getoonde interesses en voorkeuren gaan we starten met de concretere verhuurgesprekken per fase. Dit betekent dat niet iedereen tegelijk een reactie van onze kant kan verwachten op de getoonde interesse. Zo bouwen we aan een toekomstgericht en uitgsproken winkelcentrum.

In Hart van de Waalsprong komen in totaal ruim 220 appartementen. De ruim 80 appartementen die nu in verkoop zijn, komen in gebouw Donk en Elft. Dat zijn de gebouwen die boven een groot deel van het winkelcentrum liggen. Op zo'n levendige en stadse locatie is het heerlijk wonen, even snel een boodschap doen of ’s ochtends je krantje lezen onder het genot van een kop koffie en verse croissant van de lokale bakker. Er zijn nog verschillende appartementen te koop. Kijk hier voor meer informatie over de koopappartementen in Hart van de Waalsprong.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632