Hart van de Waalsprong: Uitgesproken, toekomstgericht, verbindend.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en VanWonen hebben de tender centrumgebied Hof van Holland in Nijmegen gewonnen. Het plan Hart van de Waalsprong is eigentijds en passend bij Nijmegen en voldoet in zeer ruime mate aan de ambities van de gemeente. De inrichting van de openbare ruimte is goed doordacht en voorziet in prettige en levendige verblijfsplekken die sociaal veilig zijn. Dit draagt bij aan ontmoetingen tussen bewoners onderling en tussen bewoners en bezoekers ontstaat sociale cohesie.

Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 450 woningen verdeeld over zeven blokken. De 235 koopwoningen en 215 huurwoningen, waarvan 100 sociale huur en 115 vrije sector huurwoningen, liggen verspreid in de wijk. Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca.

Hart van de Waalsprong Nijmegen “Uitgesproken, toekomstgericht, verbindend”

Onze partners

Syntrus Achmea Real Estate and Finance heeft als belegger de intentie uitgesproken om de vrije sector huurwoningen en het winkelcentrum in belegging te nemen. AM en VanWonen hebben de tender doorlopen in samenwerking met APPM, BAM Pennings, Bureau Stedelijke planning, De Urbanisten, De Wijde Blik, De Zwarte Hond, DGMR, Goudappel Coffeng, Royal HaskoningDHV, MBM Bouwkosten BV, Nijhuis, SUM, Tenman, The Missing Link en We Drive Solar.

Planning Hart van de Waalsprong

Op dit moment wordt gewerkt aan de planuitwerking van de locatie. Spoedig zullen we u en andere belangstellenden hierover informeren. De opening van het winkelcentrum staat gepland voor 2021 en vanaf 2024 is de hele stadswijk opgeleverd.

Belangstelling in wonen of ondernemen in Hart van de Waalsprong?

Heeft u interesse in wonen of ondernemen in Hart van de Waalsprong? Meld u zich dan aan!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Uitgesproken, toekomstgericht, verbindend”

Contactpersonen Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong