27 november 2020
Geplaatst door maartje

Benieuwd naar de plannen van Hart van de Waalsprong? Kijk dan live mee op woensdag 2 december om 20.00 uur naar de online presentatie. Direct projectbetrokkenen René Steman en Thijs Huis in het Veld (Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong) en Dirk van Peijpe (ontwerpbureau De Urbanisten) praten je graag en zo volledig mogelijk bij.

Het programma van het webinar bestaat uit twee onderdelen:

  1. Achtergrond en toelichting op het woon- en winkelprogramma: waar staan we, hoe ziet het wonen, het winkelen en het ondernemen eruit, wat is de ‘look & feel’ en de planning voor komende periode.
  2. Openbare ruimte: inzicht in de inrichting van het openbaar gebied in relatie tot het thema duurzaamheid. Hoe gaat Hart van de Waalsprong om met klimaatveranderingen, duurzaam materiaalgebruik en energiemaatregelen. 

Naast de hierboven genoemde sprekers is ‘achter de schermen’ een groot aantal betrokken disciplines (ook uit het Waalsprongteam van de gemeente Nijmegen) aanwezig om vragen te beantwoorden.

Hoe neem je deel aan het webinar?
Heel eenvoudig via internet. En bovendien: vooraf aanmelden is niet nodig! Hart van de Waalsprong maakt gebruik van de zogenaamde livegebeurtenis functie van Microsoft Teams. Op woensdag 2 december een paar minuten voor 20.00 uur klik je op onderstaande link:

Deelnemen Webinar

Vervolgens heb je twee opties:

  1. Aanmelden (blauwe balk)
  2. Anoniem deelnemen (onder de blauwe balk)

In de livegebeurtenis functie van Microsoft Teams blijven camera en microfoon aan jouw kant automatisch uit. Dat betekent dat je camera niet per ongeluk aan kan staan, en dat je gedurende de hele presentatie voor niemand zichtbaar of hoorbaar bent.

Vragen stellen kan via het Vragen en Antwoorden-paneel aan de rechterkant van het scherm.

Lukt het toch niet live aanwezig te zijn?
Geen probleem! Op de website van Hart van de Waalsprong delen we naderhand de presentaties. Ook krijg je antwoord op de belangrijkste vragen die gesteld zijn tijdens de avond.

Onzeker over de online livegebeurtenis?
Het beste is de link van te voren uit te testen door er op te klikken. Er kan niks gebeuren en als je een zwart scherm krijgt met in de linker bovenhoek ‘webinar Hart van de Waalsprong’ en de tekst ‘livegebeurtenis is nog niet gestart’ dan gaat het woensdag 2 december om 20.00 uur helemaal goed komen.

Ook kan je deze video over het bijwonen van een livegebeurtenis bekijken:

Video bekijken

Tot slot nog drie laatste tips:

  • Zorg voor een stabiele en goede internetverbinding
  • Zorg dat in je browser cookies van derden worden toegestaan
  • Zorg ervoor dat je browserondersteuning biedt voor Microsoft teams en Microsoft Azure Media Player


Delen: