26 juni 2020
Geplaatst door maartje

Zoals velen waarschijnlijk weten zou Fabrikaat deze zomer haar deuren openen op een prachtige locatie aan de Spiegelwaal in Nijmegen. Op deze unieke plek zouden we onze culturele activiteiten voortzetten en uitbreiden met horeca. We hebben ontzettend hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, en we waren er bijna. Een maand voor de opening is het historische dijkhuis echter door brandstichting volledig verwoest. Al onze investeringen, de inrichting en al het werk dat we erin hebben gestoken zijn hiermee in één klap verloren gegaan. Toch willen we een doorstart maken. We kunnen hier opnieuw een inspirerende plek opbouwen, waar je kan genieten van al het moois dat Fabrikaat, onze toekomstige horeca en Nijmegen-Noord te bieden heeft.

 

Hiervoor hebben we jouw steun hard nodig! Je kunt ons steunen door bij te dragen aan onze crowdfunding campagne op voordekunst.nl. Donderen kan t/m 19 juli. Je helpt ook door deze steunactie verder onder de aandacht te brengen door deze mail door te sturen naar je netwerk en/of vriendenkring.

Als dank voor je donatie kun je kiezen uit een aantal tegenprestaties. Een uitgebreider overzicht van deze tegenprestaties vind je op onze website

Ook staan we in de weekenden met ons crowdfundings keetje op de betreffende locatie: de Zaligestraat 8 in Nijmegen-Noord. Naast de tegenprestaties vermeld op voordekunst vind je hier andere keramiek-items die je in ruil voor een donatie kunt uitkiezen. Let op! We staan er alleen met mooi weer. 

Hou onze social media in de gaten: Facebook en Instagram.Delen: