19 mei 2020
Geplaatst door maartje

Talentontwikkeling en hulp bieden aan (af)studerende leerlingen vinden we als Hart van de Waalsprong belangrijk. Jet Peters is 20 jaar en studeert dit jaar hopelijk af aan het ROC in Nijmegen. Daarvoor doet zij onderzoek naar duurzaamheid in Hart van de Waalsprong.

Jet volgt de driejarige opleiding (online) marketing, communicatie en evenementen organisatie. Ze heeft gekozen voor de specialisatie marketing. Haar afstudeeronderzoek is daarom ook marketinggericht. 

Haar afstudeerstage loopt ze in Groesbeek bij de winkel Alumiz. Alumiz is een conceptstore. Dit houdt in dat Alumiz kasten verhuurt aan andere bedrijven die daar hun spullen kunnen verkopen. Een dergelijk concept wordt ook wel shop in shop genoemd. 

Aan het eind van haar onderzoek wilt Jet meer weten over het belang van duurzaamheid en (duurzame) producten in een conceptstore. Een dergelijk concept zou zeer goed passen in de energie neutrale stadswijk Hart van de Waalsprong. In deze nieuwe duurzame wijk komen 450 eengezinswoningen en appartementen met een volwaardig winkelcentrum en eigentijdse horeca.

En Jet kan daarbij alle hulp van consumenten gebruiken. Dus steun Jet bij haar afstudeeronderzoek en vul de enquête in: https://forms.gle/CjHwitTBQawn6F3s7

Mede namens Jet alvast hartelijk dank voor de medewerking! En uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de resultaten.

 Delen: